Jump to content
Division-M Community

mcfloyd

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mcfloyd

  1. Really weird... So I removed the drive, and I guess it removed the old DB3. and then the new one was just... there. I didn't need to re-add it. everything operating normal now.
  2. Can you move this to the Drive Bender support forum?
  3. So I think I was on 2.8 or 3.2 before I upgraded (I don't know there have been so many releases lately). Basically, I had a drive die last year which was a 6TB RED and it was given the label DB3. So I removed the drive, repaired the pool, etc, etc. I bought a bunch of new drives and the label DB3 has been replaced with a 6TB RED PRO. When I upgraded I was notified that the old drive could not be found and the pool was put into read-only. I don't understand why it was looking for that drive, but ok. I restarted and now I am getting a new error that the 6TB RED PRO is offline, even though I can clearly see it in windows disk management. I believe it has something to do with the label DB3 being reserved for the drive that died, which was not recorded as removed from the pool for some reason. I have everything mirrored. So to reconcile should I remove DB3, repair the pool, and then add it back? This sucks and makes me not want to upgrade again by the way.
  4. Yeah, used the WD diagnostic tool which failed. Looks like another RMA. I'm wondering if I got a bad batch of drives. Even with the temps reaching 50-55, I wouldn't expect them to fail so easily since it is still within their operating specs. This is the 4th drive out of 6 that I am doing RMA for...
  5. Hello, About 3 years ago, I ordered a bunch of WD Red 6TB drives for storage. During last summer, it became apparent that I don't have the proper cooling for these drives. Before, I was running WD Green 4TB without any issue. I made some changes in my NAS/HTPC to allow for better cooling and such, but the after-effects from summer have propagated throughout the fall and winter. I lost two drives about 3 months ago, and RMA'd them back, and now another drive is giving me a SMART status of Fair. So, first question is what does Fair mean. My warranty is almost up on these drives, and I would like to know if this is a failing status that is eligible for RMA. Second, does anyone know of a good case or server rack to hold 8+ drives? I am currently using this: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811163196 I have always been shy towards getting an actual server rack for a couple of reasons. Server racks normally have those tiny fans that are very loud, and since this doubles as an HTPC, I can't have a jet engine running underneath the TV. Also, I don't have a ventilated closet to store it in even if I decided to just have a separate HTPC. I do really like the idea of hot-swappable drives within a rack though. Another requirement is that the case needs to have enough clearance for my low-pro GTX 1050 for steam games. Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks, -mcfloyd
  6. Fresh restart fixed it. Seeing it now.
  7. SMART status is showing just fine with WD diagnostic tool. Why is it showing not supported in drive bender? It is a new WD Red Pro 6TB. thanks, mcfloyd
×
×
  • Create New...