Jump to content
Division-M Community

Search the Community

Showing results for tags 'missing server folders'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Anvil File Security
    • General Discussion
    • Help and Support
  • Drive Bender
    • Beta Versions
    • General Discussion
    • Help and Support
    • Feature Request
  • Cloud Xtender
    • Beta Versions
    • General Discussion
    • Help and Support
    • Feature Request
  • General
    • Announcements and News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Dear All I have an issue which I have been battling for quite some time (a year or two or three). I have my server with circa 10 drives in it. All drives (inc. system) are bit locked. Predominantly because the encryption I try not to mess with the system too much, only upgrade to the latest DB and updates are the software installed by me. Now I have this issue, that each time the server starts\restarts, I have a WHS missing folders error. All shared folders, movies, recorded TV are gone, sometimes client computers backup folder is the only one that is there. I have been fixing it using two methods: 1. recreating the folders (takes some time) 2. restarting drive bender service. The second method is fairly simple and quick, however I remember I used to have a setup that worked straight away, without the need of doing any of the above. I have noticed that installing a latest version of DB, uninstalling \ installing software tend to messed the DB service. what can I do to have my WHS starting without any issues rather than having to log in to it each time I restart it or updates are installed. ? Thank you very much for your help, fixing this would mean a world to me. Zulu ps. Just couple of maybe irrelevant info, custom build server, substantial capacity, system build was done many years ago, re-build from scratch not in option (weeks of encryption required). I have re-installed DB, repaired install, installed older versions etc with no luck. I am running the latest 2.4.0.0 version of DB
×
×
  • Create New...