Jump to content
Division-M Community
andyv

Can't move folder onto DriveBender Drive

Recommended Posts

I have an issue. I just recently created a drive with DB however whenever I try to move any folder onto it I stops  moving and comes up with an error 0x80040080. I tried moving a smaller folder off the same hard drive and it didn't work (no folders do) however if I move it to another drive it will work fine. 

 

I am running WHS11 and using the dashboard on my PC. Not the server. 

 

Strange thing is, when I first created the DB pool I moved a folder over fine. Now I can't. Any ideas? Did I set it up wrong? 

 

Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, 

 

The outcome was basically to upgrade it to the latest version and enable named stream support. It looks like this has fixed the issue, however I can not seem to move folders that have any data in them. I contacted DB support and they said it might be because the folder is in use. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...