Jump to content
Division-M Community
Sign in to follow this  
Anthony

Beta v1.0.0.6

Recommended Posts

Release v1.0.0.6 beta (2015-01-17)

An issue with the language setting can cause an exception on start up.

 

Release v1.0.0.5 beta (2015-01-07)

[*] Initial v1 beta release.

[k] Create a drive from an existing storage provider not yet implemented.

[k] The Windows Explorer integration not included in this beta.

[k] When streaming a remote file, the caching can sometimes cause a stutter.

[k] Only the English language is available in this beta.

[k] Local help not implemented in this beta.

 


 

Important - This is beta software, although all efforts are made to ensure the code is robust, please keep in mind that you are installing and using software that has had limited testing.

 

The current beta only support 2 cloud providers, AWS S3 and Google Drive (more coming in future betas).

 

Over the coming days we will be posting some "howtos" on setup and using Cloud Xtender. In the meantime, please look over the blog post I made a month or so ago - http://blog.division...-detailed-info/ this does give some info on getting things up and going. There are 2 key things to remember. 1) You need a cloud drive, 2) Yon need at least one cloud provider (a default rule is automatically created when the first cloud provider is setup).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

 

thanks for the beta. Installed it on Win7,32b. Seems to be only half operational. Nice work anyhow.

My first observations:

  • The language choice is not working. The dropdown is greyed out. This leaves the whole experience a strange mix of German and English.
  • Why is there any German language at all? I am in Gemany, but my Windows is completly on en-us? Do you do some geolocalisaton without my consent?
  • The help buttons are not working at all, e.g. on the cloud connection settings.
  • Stupid, but I couldn't figure out my google drive access key and secret, so I couldn't test that. How do I do that?
  • The S3 connection worked, but It shows zero files. Just rechecked, and there are files in the connected bucket.
  • In the top rith of the CX main window it shows "Verbunden mit localhost" ( = connecte to local host). I can click on that and it opens a strange dialogue talking about a service to disconnect CX and some Apple Bonjour stuff. What is this about?

 

Keep up the development. This might be a great help someday to get my cloud stuff organized.

Rgds

Koelle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...