Jump to content
Division-M Community
CBers

A new version - 2.3.5.0 ??

Recommended Posts

Sure looks like a new version has been posted, I clicked the download link and it does say 2350. I'll have to wait until later to install on the server and see what everybody elses opion of the update is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Release v2.3.5.0 release (2015-06-01)

The file balancing intervals could be set to a value that was not expected.

SMART settings for individual drives was not taking effect.

The SMART service and Windows tray application can use excessive CPU when the host machine comes out of sleep mode.

Scheduled tasks can fail to load on start-up.

The core driver is spamming the Windows event log.

If the pool switches to fault tolerant mode, the duplicate file may not be displayed.

On some occasions it is not possible to create a network mount point.

Improved the efficiently of the pool health check.

Fixed a font issue with the duplication manager.

Windows 10 support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had a notification of  new release - v2.3.5.0.

 

Can't see any release notes as yet.

 

I have seen this happen before; link doesn't get updated in a timely manner. Click here for v2350 download. Alternatively, right click the 'official' download link->copy->paste and modify the version number in the resulting URL.

 

Edit: After install management console still reports v2.3.0.0. However, rtm (real time monitor) reveals v2.3.5.0 running under the covers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had avast block the download, said it was infected. I've opened a ticket so DB can verify it's a clean file.

It's most likely a false positive. If you Google it, you'll see a lot of people getting the same "suspected" flag on exe files they've had (and which hasn't changed) for a long time. It has something to do about how aggressive Avast can be on many occasions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

I am unable to download v2.3.5.0.

 

Browser reports

 

No data received
ERR_EMPTY_RESPONSE
Reload
Hide details
Unable to load the web page because the server sent no data.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running Google drive by any chance? - I've been getting that a lot lately when drive is syncing.

 

 

 
 

I am unable to download v2.3.5.0.

 

Browser reports

 

No data received
ERR_EMPTY_RESPONSE
Reload
Hide details
Unable to load the web page because the server sent no data.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

seems that the high load is fixed now. After two days all running normal on my home server.

 

The SMART service and Windows tray application can use excessive CPU when the host machine comes out of sleep mode.

 

thanks, markus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...