Jump to content
Division-M Community
Anthony

Drive Bender v2.3.5.0 released

Recommended Posts

Release v2.3.5.0 release (2015-06-01)

The file balancing intervals could be set to a value that was not expected.

SMART settings for individual drives was not taking effect.

The SMART service and Windows tray application can use excessive CPU when the host machine comes out of sleep mode.

Scheduled tasks can fail to load on start-up.

The core driver is spamming the Windows event log.

If the pool switches to fault tolerant mode, the duplicate file may not be displayed.

On some occasions it is not possible to create a network mount point.

Improved the efficiently of the pool health check.

Fixed a font issue with the duplication manager.

Windows 10 support.

 

Download here

 

FYI - This is an interim release on our way to v2.4, we wanted to get out the fixes and updates we had in place so far. If you have reported an issue with v2.3 and it is not fixed in this release, it is most likely being addressed in v2.4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, just cosmetical I think...

The versions are all over the place.

 

This is my update process:

1. Uninstall v2300

2. Reboot

3. Install v2350

4. Reboot

 

After the final reboot:

DB Console still reports 2300

2 out of 4 running DB processes reports it as 2300 as well.

The 3rd process shows up as 2350 while the last one, 2400.

 

How does one verify if you're indeed running the latest version and that all pertinent files were updated?

 

This has been happening too frequently and it does not bestow much confidence to the product if simple things such as these gets through QA unchecked. Sorry, I have to be honest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed this update yesterday and I am now seeing a strange pool usage chart in the client:

 

Pool%20Usage.png

 

My actual pool size is 3.01TB of this I have used 2.82TB and I seem to me able to access all the data through the mounted Drive Bender drive. The "Free" value is correct at 200.24GB but why am I seeing a report of "Non pool used: 2.75TB"?

 

As far as I can remember this wasn't the case with the previous version I had installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...